loparnas-vanner.logga-ny-header

OM OSS

Vi är en växande grupp människor i skilda åldrar som gillar löpning – i skogen, parker, bana. Vi gillar att träna ambitiöst och varierat. Under 5 år har vi prövat oss fram och byggt en mycket väl fungerande verksamhet. 2020 är vi en egen nybildad idrottsklubb inom RF- familjen.

I dag närmar vi oss snabbt 120 löpare som tränar tillsammans under 6 kompetenta tränares ledning. Att samlas runt 2 grundpass och bygga en löpargemenskap har blivit vår idé. Tvådagar varje vecka året runt Tisdagar 18.00 och lördagar 10.30 tränar vi tillsammans.
Självklart erbjuder vi träning till var och en på sin nivå. Vårt motto är ”Träna löpning med oss på riktigt”. Du som kommer till våra pass kommer att känna dig varmt välkommen av alla.

Vi har insett att alla de som tränar själva förr eller senare upptäcker att de kommer en bit innan det blir allt trögare. Det är då man behöver oss. Tillsammans peppar och stöttar vi varandra, varje pass är noga genomtänkt och utmanar dig till att vilja utvecklas.

Vår ambition utformas med vad vi vill utveckla föreningen till. Under den kommande 5 års-perioden ska vi fördubbla antalet aktiva medlemmar, starta en växande grupp tonåringar, utveckla en tävlings och elitgrupp om minst 30 löpare. Inom veteranverksamheten finns både de som vill tävla och de som vill träna.