loparnas-vanner.logga-ny-header

Löparsatsning för tonåringar

 

Häng med i vår löparsatsning för tonåringar!

 

Vill du bli bättre på att springa? Då ska du vara med i vår nya löparsatsning för tonåringar. Vi vill få friidrottare och orienterare från olika klubbar att träna tillsammans. Ju fler vi är desto roligare, och inte minst kan vi sporra varandra.

 

Här får du chansen att utveckla din löpteknik. Där finns många sekunder att vinna. På köpet får du löpstyrka och uthållighet, lika viktigt för en friidrottare som för en orienterare. Träningen är inriktad på tävlingssträckor från 800 meter och längre.

 

Första passet kör vi onsdag den 2 september på Kärrtorps IP. Vi startar klockan 17.00 och håller på fram till klockan 18.15. Samling vid entrén vid P-platsen. Efter höstlovet flyttar vi in i Sätrahallen. 

 

Är du inte med i någon klubb i dag är du välkommen att vara med i Löparnas Vänner.

 

Kanon om du anmäler ditt intresse till Sanna Neill, som är en av våra tre tränare. E-post: sannaneill@hotmail.com

 

Välkommen!

 

Sanna Neill, tidigare 400-meterslöpare

Mathias Lindström, aktiv löpare i dag

Palle Liljebäck, har vunnit Midnattsloppet

Share this post