loparnas-vanner.logga-ny-header
loparnasvanner-logga-svart

Det händer i LV

Denna vecka är verkligen start för nya grepp!

Tisdagen 17 mars inbjöd vi till tre ”Prova-på-tisdagar”. Ett antal anmälde sig (Några Coronaåterbud förstås). 17.30 stod ett antal förväntansfulla löpare vid lilla paviljongen i Tanto. Coach Mattias Lindberg genomförde ett lagom jobbigt program med löpteknik, stegringslopp, 5x300m flåsintervaller, 5-10 korta snabba backar och som slutfanfar ett jobbigt kuperat varv med 5 lopp. Alla verkade nöjda.

Kvällen i övrig konstaterade rekordmånga träningsvilliga. 50 personer!

Torsdag 19 mars startar LV:s ”Tonårssatsning” redan 16.45 i Sätra friidrottshall. Under ledning av tränarna Sanna Neil, Palle Liljebäck och Kjell Askdahl ska de ungdomar som anmält sig genomföra ett varierat program av löpskolning, snabba lopp, uthållighet och ett styrkeprogram. Deltagarna som är ett samarbetsprojekt mellan friidrott och orientering pågår t a b med under 4 torsdagar.

Share this post